top of page

CvZ Juridik är den självklara juristbyrån för A Lundgren Smide AB

Lundgren Smide är ett smidesföretag som gör det mesta inom smide och glas sedan 1952. De fokuserar på att skapa mer avancerade och exklusiva smides- och glaskonstruktioner åt både privatpersoner och byggföretag. Genom att erbjuda helhetslösningar och samverka med arkitekter har Lundgren Smide skapat sig en självklar plats som framgångsrik spelare inom smidesbranschen.

Att hamna i tvist med leverantörer och andra avtalsmotparter är något de flesta företagare råkar ut för under sin verksamhetstid, så även Lundgren Smide.

Löpande rådgivning såväl som biträde i specifik tvist

- Vi råkade ut för en oseriös aktör som stämde oss i tingsrätt på nästan två miljoner kronor, baserat på ett avtal som vi ansåg inte fanns. Att bli stämd på så mycket pengar är naturligtvis stressande och även frustrerande eftersom vi visste att det inte fanns någon grund för det kravet, säger Lundgren Smides VD Richard Lundgren.

Johanna Lundgren, HR- och ekonomiansvarig på Lundgren Smide fyller i:

- Att kontakta våra jurister på CvZ Juridik var ett självklart val. Som medlemmar i MVR har vi tillgång till juridisk rådgivning, och eftersom CvZ Juridik är leverantör av den juridiska tjänsten hade vi redan haft mycket kontakt med Vanessa von Zweigbergk (jurist på CvZ Juridik). Vi har alltid fått snabb och professionell hjälp innan så det var naturligt att Vanessa fick driva även denna tvist.

CvZ Juridik biträdde Lundgren Smide genom hela domstolsprocessen som slutligen avslutades genom att Lundgren Smide betalade en i sammanhanget mycket mycket liten summa i förlikning.

- Det bästa med det hela var - förutom att vi anser oss gått vinnande ur processen - att vi kände oss helt trygga i att lägga över allt ansvar för tvistens hanterande på CvZ Juridik och vara helt säkra på att våra intressen togs omhand på bästa sätt. På så sätt kunde vi hantera den uppkomna situationen, utan att behöva göra något avkall på vårt fokus på att driva vår verksamhet framåt, sammanfattar Richard Lundgren.

Vi på CvZ Juridik är mycket stolta över att få förtroendet att driva och lösa våra företagares viktiga tvister och ärenden.


Kontakta oss om ni har frågor kring våra tjänster, eller behöver hjälp med ett specifikt ärende.Är ni intresserade av att veta mer om Lundgren Smide? Surfa in på deras hemsida här: https://www.lundgrenab.se/

Comments


bottom of page