top of page

UTBILDNINGAR

Vi tillhandahåller företags- och branschanpassade utbildningar 

Kommande evenemang

 • Att äga och driva ett bolag
  15 sep. 09:00 – 10:00
  Kostnadsfritt webbinar online
  Under denna en timmes kurs går vi igenom vad man behöver veta för att kunna äga och driva ett företag på ett framgångsrikt sätt. Vi går bland annat igenom fördelarna med ett aktieägaravtal, vad som gäller vid aktieägartillskott samt vikten att få avtal på plats.
 • Visselblåsarlagen
  29 sep. 09:30 – 11:00
  Kostnadsfritt seminarium CvZ Juridik, Drottninggatan 32, 111 51 Stockholm, Sverige
  Har du har fler än 50 anställda i din verksamhet? Då är detta förmidddagsseminarium något för dig! I år träder det sista steget i lagkravet om att arbetsgivare ska tillhandahålla en visselblåsarfunktion på arbetsplatsen ikraft.
 • Avtalsrätt
  11 okt. 09:00 – 16:00
  CvZ Juridik, Drottninggatan 32, 111 51 Stockholm, Sverige
  Att hantera avtalsfrågor är både komplicerat och svårt och skillnaden mellan ett bra och ett dåligt avtal kostar i både tid och pengar. Därför finns det en stor vinning för affärsverksamheten att medvetet hantera allehanda avtalsfrågor.
 • Arbetsmiljöansvar för chefer, skyddsombud & HR
  08 nov. 09:00 – 16:00
  CvZ Juridik, Drottninggatan 32, 111 51 Stockholm, Sverige
  Det finns ett tydligt samband mellan en god arbetsmiljö och bra lönsamhet i verksamheten varför det finns mycket att vinna på att aktivt jobba för en bättre arbetsmiljö.
 • Arbetsrätt
  06 dec. 09:00 – 16:00
  CvZ Juridik, Drottninggatan 32, 111 51 Stockholm, Sverige
  Arbetsrätten är en stor och viktig del i all affärsverksamhet för alla arbetsgivare som har anställda. Kraven att hantera de arbetsrättsliga frågorna är höga och det är arbetsgivaren som är ytterst ansvarig för att frågorna hanteras korrekt.

Få mer information om våra utbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar för er organisations behov och kunskapsnivå. Våra tjänster tillhandahålls på ett pragmatiskt och tillgängligt sätt, för såväl stora och etablerade företag som för mindre snabbt växande bolag.

Exempel på andra utbildningar vi tillhandahåller:

bottom of page