AFFÄRSJURIDIK

Rådgivning och stöd vid affärsjuridiska utmaningar. 

Inom företagandet förekommer ständigt en rad juridiska utmaningar, stora som små, som måste hanteras löpande. Våra jurister har stor erfarenhet av att hantera juridiska frågeställningar inom det affärsjuridiska området. 

Vi arbetar pragmatiskt och lösningsorienterat med våra klienters affärsintressen i fokus vilket innebär att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

 

Vi kan bistå med upprättande och/eller granskning av kommersiella avtal såsom sekretessavtal, internationella leveransvillkor, aktieägaravtal, äganderättsförbehåll, licensavtal och dylikt.

 

Genom vår juridiska servicetjänst kan våra klienter till en konkurrenskraftig låg fast årlig kostnad erhålla juridiskt stöd vilket medför att riskerna för fel eller tids och kostnadskrävande utmaningar minskar avsevärt.

 

Ni väljer själva vilken omfattning ni har behov av och hur mycket stöd ni vill ha.

 

Se våra prismodeller här.

Vi hjälper bland annat till med:

  • Granskning och tolkning av avtal.

  • Upprättande av avtalshandlingar.

  • Stöd och ombud vid tvist.

  • Agera som bollplank inför viktiga avtalsförhandlingar.

  • Mallar och lathundar.

Behöver du juridisk rådgivning?

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av er till oss med era affärsjuridiska utmaningar. Våra tjänster ska tillhandahålls på ett pragmatiskt och tillgängligt sätt, för såväl stora och etablerade företag som för mindre snabbt växande bolag.

Senaste nytt om affärsjuridik

CvZ Juridik logo

 

Tel: 08-86 54 88
Brännkyrkagatan 49,
118 22 Stockholm

E-post: juridik@cvz.se
Orgnr: 559272-6201

Vi underlättar hanteringen av företagens juridiska utmaningar i stort. Det gör vi genom att fungera som er bolagsjurist på distans och tillhandahålla juridiska paketlösningar på bästa möjliga sätt. På så sätt kan och vill vi - till skillnad från traditionella advokater, arbetsgivarorganisationer och jurister - arbeta närmare våra klienter. ​ Som en juristfunktion i rummet intill.

Om CvZ Juridik AB
 

© 2021 Alla rättigheter reserverade Allmänna villkor Integritetspolicy


Följ vårt arbete på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Twitter Ikon
  • Vit Edin Ikon