top of page

ARBETSRÄTT

Genom gedigen juridisk erfarenhet och ett lösningsorienterat arbetssätt skapar vi rätt förutsättningar för att våra klienter ska kunna fokusera på sina verksamheter istället för att lägga tid och energi på långdragna eller komplicerade personalfrågor. 

 Vi tillhandahåller rådgivning och stöd inom arbetsrätt och HR-juridik. Vår rådgivning omfattar allt från information och rådgivning inom arbetsrätt i stort, tolkning och stöd vid tecknande och tillämpning av kollektivavtal till konkret hantering av krångliga personalärenden. Oavsett om ert företag är befintlig eller ny klient är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Står ni inför en uppsägning eller funderar på att anställa ny personal? Är ni osäkra på om er situation uppnår saklig grund för uppsägning? Betyder bristande leverans av en anställd att ni ska använda er av personliga skäl eller arbetsbrist som uppsägningsgrund? Ska man välja vikariat eller allmän visstidsanställning? Har ni frågor om användning av provanställning? Behöver ni hjälp med att tolka semesterlagen?  

Hör av er till oss! 

 

Vår devis är att det inte finns några dumma frågor och ni ska alltid känna er välkomna att ringa om allt, högt som lågt.

Oavsett om vi fungerar som er enda juridiska kanal eller som komplement till befintlig bolagsjurist eller HR-avdelning, så finns vi alltid bara ett samtal eller ett mail bort. 

 

Genom vår juridiska servicetjänst kan våra klienter, till en konkurrenskraftig låg fast årlig kostnad, erhålla juridiskt stöd vilket medför att riskerna för att göra fel eller att hamna med tids- och kostnadskrävande utmaningar minskar avsevärt.

Ni väljer själva vilken omfattning ni har behov av och hur mycket stöd ni vill ha.
Se våra prismodeller här

Vi hjälper bland annat till med:

  • Allmän rådgivning i arbetsrättsliga frågor. 

  • Rådgivning vid tecknande eller tillämpning av hängavtal/kollektivavtal. 

  • Vi kan agera ombud vid arbetsrättsliga förhandlingar. 

  • Dialog med facket. 

  • Arbetsmiljö – exempelvis upprättande eller granskning av arbetsmiljöhandbok eller arbetsmiljöpolicy, rådgivning och praktisk ledning kring det löpande arbetet med systematisk- och psykosocial arbetsmiljö. 

  • Arbetsrättsliga tvister och konflikter. 

  • Mallar, lathundar och blanketter. 

Behöver du juridisk rådgivning?

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av er till oss med era arbetsrättsliga utmaningar. 

bottom of page