top of page

MEDARBETARE

Vi som arbetar på CvZ Juridik

CvZ Juridik är en affärsorienterad juristbyrå med effektiva och affärsinriktade lösningar närmast hjärtat.
Vår grundvärdering är att nyttan med jurister och juridiska tjänster ska vara fokus för vårt arbete och ska minska företagarnas risker och bidra till att skapa affärer. Våra tjänster ska tillhandahållas på ett pragmatiskt och tillgängligt sätt, för såväl stora och etablerade företag som för mindre snabbt växande bolag.

Detta kan vi som arbetar på CvZ Juridik erbjuda just er tack vare våra kompetenta medarbetare.
Hos oss på CvZ Juridik har vi gjort det stora jobbet åt er, vi har plockat russinen ur kakan och hittat den bästa kombinationen för att kunna hjälpa er. Vi har har alla olika utbildning, erfarenheter och spetskompetenser, tillsammans har vi skapat ett enormt starkt team som står bakom dig och din verksamhet.

Läs gärna mer om vilka vi som stöttar er är på respektive sida.

Alexander Clomén

Alexander Clomén

Managing partner / Jur. Kand.

Alexander har gedigen erfarenhet av att arbeta med kollektivavtalsfrågor och arbetsrättsliga förhandlingar. Därutöver arbetar Alexander med ett brett spektrum av affärsjuridiska områden samt tvistelösning.

Jan Rudblad

Jan Rudblad

Senior Partner & Advisor

Jan Rudblad är en av Sveriges mest erfarna arbetsrättsjurister med över 40 års erfarenhet av arbetsrätt, kollektivavtalsrätt och allmän affärsjuridik. Janne arbetar idag som senior rådgivare inom organisationen.

Benny Söderqvist

Benny Söderqvist

Marknad

Benny har många års erfarenhet av företagande både som anställd vd och filialchef, samt även som huvudägare i två företag. Benny har genom en lång karriär lärt sig vikten av ett bra juridiskt stöd för en väl fungerande verksamhet.

bottom of page