top of page
Standardavtal - För nybörjare
Standardavtal - För nybörjare

Standardavtal - För nybörjare

Avtalsrätt och inte minst entreprenadjuridik kan uppfattas som en svårmanövrerad djungel. Denna kurs syftar till att reda ut vad som gäller kring entreprenadavtal och ge en grundläggande bild kring hur avtalsrätten fungerar och uppbyggnaden av några av den vanligaste standardavtalen – AB04 och ABT06

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

05 apr. 2022 09:00 – 10:00

Webbinar

Om evenemanget

Avtalsrätt och inte minst entreprenadjuridik kan uppfattas som en svårmanövrerad djungel. Denna kurs syftar till att reda ut vad som gäller kring entreprenadavtal och ge en grundläggande bild kring hur avtalsrätten fungerar och uppbyggnaden av några av den vanligaste standardavtalen – AB04 och ABT06.

Seminariet pågår i en timme, under tiden och ca 30min efter finns det möjlighet att ställa era egna frågor direkt till juristerna i chatten, så att ni kan få den kunskap och verktyg ni behöver för er verksamhet.  Ni som hade velat delta, men har svårt att få till det med tiden, registrera er anmälan för att få tillgång till en repris under 7dagar.   ​​​​​​​Seminariet hålls utan kostnad. ​​​​​​​   Vi kommer bland annat gå igenom:

  • Avtalslagen
  • Anbud och accept
  • Entreprenadavtalet i avtalsrätten​​​​​​​
  • Entreprenadformer
  • AB04 och ABT06 uppbyggnad m.m​​​​​​​

Dela detta evenemang

bottom of page