top of page
Juridikkurs för industriföretag
Juridikkurs för industriföretag

Juridikkurs för industriföretag

Att hantera juridiska frågor rätt kan vara helt avgörande för att göra rätt affärer. Ett bra avtal innebär en möjlighet för bra affärer med låg risk - ett dåligt avtal kan innebära olönsamma affärer med hög risk.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

07 feb. 2023 09:00 – 16:30

Värnamo, Värnamo, Sverige

Om evenemanget

Att hantera juridiska frågor rätt kan vara helt avgörande för att göra rätt affärer. Ett bra avtal innebär en möjlighet för bra affärer med låg risk - ett dåligt avtal kan innebära olönsamma affärer med hög risk.  Under utbildningen i juridik för industriföretag går vi igenom grunderna i hur avtal upprättas, förhandlas och tillämpas. Målsättningen är att deltagarna ska kunna få kunskaper inom avtal och juridik som kan appliceras i verksamheten för att säkerställa trygga, lönsamma och bra avtal.

Kursbeskrivning 

Utbildning Juridik för industriföretag. Pandemin har visat att det är oerhört viktigt med höga krav på kunskap inom avtalshantering. Flera fall där betalning inte kunnat genomföras eller där leverans inte kunnat ske av tex råmaterial har satt igång ett stor fokus på frågan hur trygga avtal för båda parter ska formuleras.

 

Kursmål 

Vi går bland annat igenom följande:

  1. Juridik och avtalsrätt– när kommer ett avtal till stånd och vad har man kommit överens om
  2. Så läser man och tolkar avtal
  3. Avtal för industrin – Genomgång av standardavtal och viktiga standardklausuler
  4. Avtal på engelska
  5. Förhandling av avtal
  6. Hantering av situationer när saker inte blir som man tänkt sig

Målgrupp 

Kursen riktar sig till den som kommer i kontakt med kunder och avtal i sitt arbete. Den är till nytta för såväl den som har en gedigen erfarenhet av att hantera avtal som den som saknar tidigare erfarenheter. Det finns möjlighet att ta med sig egna case och kursen ger en så väl teoretisk som praktisk kunskap i ämnet.

Pris 

Polymercentrums medlemspris 3 000 SEK exkl. moms

REACT - Kompetensutveckling Småland 0 SEK exkl. moms

Standardpris 4 000 SEK exkl. moms

OBS, begränsat antal platser!

Dela detta evenemang

bottom of page