top of page
Att äga och driva ett bolag
Att äga och driva ett bolag

Att äga och driva ett bolag

Under denna en timmes kurs går vi igenom vad man behöver veta för att kunna äga och driva ett företag på ett framgångsrikt sätt. Vi går bland annat igenom fördelarna med ett aktieägaravtal, vad som gäller vid aktieägartillskott samt vikten att få avtal på plats.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

15 sep. 2023 09:00 – 10:00

Kostnadsfritt webbinar online

Om evenemanget

Att äga och driva ett bolag

Under denna en timmes kurs går vi igenom vad man behöver veta för att kunna äga och driva ett företag på ett framgångsrikt sätt. Vi går bland annat igenom fördelarna med ett aktieägaravtal, vad som gäller vid aktieägartillskott samt vikten att få avtal på plats.                        ​​​​​

Ni har även möjlighet att ställa frågor till juristerna direkt i chatten, så ta gärna med er era aktuella situationer eller berätta om upplevda händelser.  

Mellan 9:00 och 10:00  hålls seminariet och efter 10:00 finns det fortsatt möjlighet att ställa frågor direkt till juristerna.  

Ni som hade velat delta, men har svårt att få till det med tiden, som serviceabonnent eller branschansluten kan du i efterhand se en inspelad version under webbutbildning.

Seminariet hålls utan kostnad.

Vi kommer att gå igenom saker som;

  • ​​​​​​​Bolagsformer och juridiskt ansvar
  • ​​​​​​​Aktiebolagets organ
  • Delägarskap och finansiering
  • Anställdas rättigheter och skyldigheter, m.m.

Biljetter

  • Deltagare online

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page