Nu kan du boka vårens webinarium

CvZ Juridiks erfarna jurister Alexander och Vanessa har mångårig erfarenhet av att hålla seminarium och utbildningar runt om i landet inom sina spetskompetenser arbetsrätt, arbetsmiljö och affärsjuridik.

Eftersom vi vill bidra till att minska smittspridningen i rådande pandemi men samtidigt vara tillgängliga för våra uppdragsgivare och klienter, så har vi planerat in ett antal kortare webinarium där vi under en timme tar upp aktuella rättsområden och frågeställningar.


Vi erbjuder nu ett antal kostnadsfria utbildningar under våren 2021. Vårt utbildningsbibliotek växer hela tiden och kommer uppdateras löpande.


Våra utbildningar är tillgängliga dygnet runt, när du själv har möjlighet.

Ta en titt på vårt växande kursbibliotek och boka in vårens kurser redan nu.


Är du intresserad av ett område som det ännu inte finns någon kurs i, eller av en fördjupning inom ett visst rättsområde? Ta gärna kontakt med oss, så vi kan skapa en kurs med skräddarsytt innehåll för just ert företag.

CvZ Juridik logo

 

Tel: 08-86 54 88
Brännkyrkagatan 49,
118 22 Stockholm

E-post: juridik@cvz.se
Orgnr: 559272-6201

Vi underlättar hanteringen av företagens juridiska utmaningar i stort. Det gör vi genom att fungera som er bolagsjurist på distans och tillhandahålla juridiska paketlösningar på bästa möjliga sätt. På så sätt kan och vill vi - till skillnad från traditionella advokater, arbetsgivarorganisationer och jurister - arbeta närmare våra klienter. ​ Som en juristfunktion i rummet intill.

Om CvZ Juridik AB
 

© 2021 Alla rättigheter reserverade Allmänna villkor Integritetspolicy


Följ vårt arbete på:

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Twitter Ikon
  • Vit Edin Ikon