Vad gör CvZ Juridik
-
VÅR VISION

Vi underlättar hanteringen av företagens juridiska utmaningar i stort.

CvZ Juridik är en affärsorienterad juristbyrå med effektiva och affärsinriktade lösningar närmast hjärtat. Vår grundvärdering är att nyttan med jurister och juridiska tjänster ska vara fokus för vårt arbete och ska minska företagarnas risker och bidra till att skapa affärer. Våra tjänster ska tillhandahållas på ett pragmatiskt och tillgängligt sätt, för såväl stora och etablerade företag som för mindre snabbt växande bolag.

Vi som arbetar på CvZ Juridik.

Alexander Clomén

MP / Jur. kand.

070 - 224 46 33

alexander.clomen@cvz.se

Alexander har en jur. kand. från Uppsala universitet och  Singapore Management University han arbetar främst med tvistelösning, arbetsrättsliga och affärsjuridiska frågor.

 

Han har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kollektivavtalsfrågor och arbetsrättsliga förhandlingar. Därutöver arbetar Alexander med ett brett spektrum av affärsjuridiska områden så som avtalsrätt och tvistelösning.

 

Alexander har tidigare arbetat på advokatbyrå och som chefsjurist på arbetsgivarorganisation han också haft flertalet förtroendeuppdrag i bolags- och föreningsstyrelser.

 

Inriktning: Arbetsrätt, Kollektivavtalsrätt, Affärsjuridik, Föreningsjuridik, Tvister

  • Linkedin - Alexander Clomén
 
 

Kim Lindberg

Adminstration

076 - 885 84 82

kim.lindberg@cvz.se

Kim har många års erfarenhet av kundtjänst och kommunikation samt digital marknadsföring och projektledning. Kim stimuleras av att leverera bra service och hon hittar snabbt lösningar på krävande uppgifter och ser en glädje i att optimera strukturer, skapa rutiner och att organisera. 

Hos CvZ arbetar Kim med administration, kommunikation och med att stötta både kollegor och klienter med diverse frågor.

  • Linkedin - Logo

Benny Söderqvist

Marknad
070 - 880 02 75

benny.soderqvist@cvz.se

Benny har många års erfarenhet av företagande både som anställd vd och filialchef, samt även som vd och huvudägare i två företag. Benny har genom en lång karriär lärt sig vikten av ett bra juridiskt stöd för en väl fungerande verksamhet.

 

Benny har också stor erfarenhet av att arbeta med föreningar och organisationer och han är skicklig gällande att hitta optimerade lösningar för juridiska tjänster kopplade till branschorganisationer.

  • Linkedin - Logo
 
 

Jan Rudblad

Senior advisor / partner

jan.rudblad@cvz.se

Jan Rudblad är en av Sveriges mest erfarna arbetsrättsjurister med över 40 års erfarenhet av arbetsrätt, kollektivavtalsrätt och allmän affärsjuridik.

Jan har ansvarat för en mängd kollektivavtal, besitter en enorm erfarenhet gällande hantering av komplicerade arbetsrättsliga frågor och har varit med och utvecklat banbrytande lösningar inom kollektivavtalsområdet.

Han har utöver detta stor erfarenhet av att arbeta med och stötta en mängd branschorganisationer gällande såväl branschfrågor som föreningarnas löpande verksamheter.

Janne arbetar idag som senior rådgivare inom organisationen och utgör ett stöd genom hela verksamheten.