LÄR DIG MED OM OSS

CvZ Juridik FAQ

Vad är CvZ juridik?

Vad kan vi erbjuda, hur fungerar 

FAQ - CvZ Juridik

På vilket sätt kan jag få hjälp av er?


CvZ Juridik är en juristfirma med målsättningen att jobba nära våra klienter med en god förståelse för deras verksamheter. Genom långsiktiga samarbeten kan vi bidra till ett hållbart företagande. Vi erbjuder lösningar utifrån företagets behov oavsett om det handlar om ombud vid juridiska tvister eller löpande stöd i verksamheten. Vi arbetar med såväl allmänna affärsjuridiska frågor så som avtalsrätt, tvister och Kontakta oss gärna för med information om ett lämpligt upplägg för er verksamhet.
Vad skiljer CvZ från en advokatbyrå?


I likhet med en advokatbyrå arbetar vi med kvalificerad juridisk rådgivning. Vi omfattas inte av advokatsamfundets riktlinjer vilket bland annat medför att vi är friare i vår prissättning. Vi har motsvarande försäkringslösningar och våra allmänna villkor är åsyftade att ge er som klient ett skydd som motsvarar skyddet som advokatbyråerna ska förhålla sig till.
Vad skiljer CvZ från en arbetsgivarorgansation?


CvZ är en fristående juristbyrå. Vi kan hålla lägre priser och erbjuda med kompletta lösningar än vad arbetsgivarorganisationerna kan göra tack vare att vi fokuserar på företagets nytta. Vi har inga dyra lobbyister eller näringspolitiska tjänstemän som ska finansieras av medlems- och serviceavgifter. Genom att vara fristående och oberoende behöver vi inte heller förhålla oss till principiella frågor som i många andra fall påverkar arbetsgivarorganisationernas arbets- och förhållningssätt till juridiska frågeställningar.
Vad kostar det att anlita CvZ


Vi erbjuder lösningar som ska motsvara behoven som ert företag har. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi tar betalt enligt överenskommelse. Ni är alltid välkomna att konsultera oss för att hitta en lämplig lösning.

Behöver du juridisk rådgivning?

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av er till oss med era arbetsrättsliga utmaningar. 

Tel: 08-86 54 88

© 2020 Alla rättigheter reserverade

  • Facebook
  • Twitter
linkedin-logo.png

Vi vill underlätta hanteringen av företagens juridiska utmaningar i stort. Det gör vi genom att fungera som er bolagsjurist på distans och tillhandahålla juridiska paketlösningar på bästa möjliga sätt. På så sätt kan och vill vi - till skillnad från traditionella advokater, arbetsgivarorganisationer och jurister - arbeta närmare våra klienter. ​ Som en juristfunktion i rummet intill.